Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την πανδημία με επερώτηση στη Βουλή    

Κριτική και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης  

Σκληρή επίθεση στην Κυβέρνηση για την κατάσταση στα νοσοκομεία εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας με επίκαιρη επερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη. Κριτική στο Μέγαρο Μαξίμου ασκούν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου ο Αλέξης Τσίπρας

«Στο ΕΣΥ επικρατούν πλέον συνθήκες «ιατρικής πολέμου», με τους υγειονομικούς να είναι σε απόγνωση, τις διαθέσιμες κλίνες εντατικής θεραπείας να ανεπαρκούν και τους γιατρούς να αναγκάζονται συχνά να προχωρούν σε διαλογή ασθενών» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  

Kορωνοϊός: Την ενημέρωση των εκπροσώπων των κομμάτων ζητά ο Ξανθός

Κριτική όμως στην κυβέρνηση και για διάφορα άλλα θέματα, ασκούν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.    

ΚΙΝΑΛ: Η Κυβέρνηση να στηρίξει την εστίαση

Να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης ζήτησε από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης: «Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει τους επαγγελματίες της εστίασης και να τους στηρίξει άμεσα» ανέφερε. 

ΚΙΝΑΛ: Για τις 29/11 έκλεισε το πρώτο debate των υποψηφίων αρχηγών   

Άνοιγμα ΚΚΕ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ 

Άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κάνει το ΚΚΕ, με τον ΓΓ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, να αναφέρει στο κάλεσμά του: «Εμείς λέμε στον απλό κόσμο του ΠΑΣΟΚ, στους εργάτες και τους ανθρώπους του μόχθου, να κοιτάξουν δίπλα τους, εκεί που βρίσκεται το ΚΚΕ». 

«Πυρά» Βελόπουλου κατά πρωθυπουργού 

Νέα επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει ο Κυριάκος Βελόπουλος.  «Αν πραγματικά ο Πρωθυπουργός ήθελε να ζητήσει τα μάρμαρα του Παρθενώνα, θα έπρεπε να ζητήσει και τα κλεμμένα των Γερμανών από την κυρία Μέρκελ» δήλωσε με αφορμή τη συνάντηση Μητσοτάκη με τον Μπόρις Τζόνσον.     

Βαρουφάκης: Να κατέβουμε στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Σε συμμετοχή στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου κάλεσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.  «Φέτος, θα κατέβουμε στη πορεία να τιμήσουμε τόσο τους εξεγερμένους του Πολυτεχνείου, όσο και τους σημερινούς σεμνούς μαχητές για Αξιοπρέπεια και Ανεξαρτησία» ανέφερε στο μήνυμά του.    


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top