Τσίπρας: Επίθεση στην κυβέρνηση για πανδημία, πυροσβέστες, ακρίβεια

Η απάντηση Οικονόμου: Παραληρεί με ψέματα και ανακρίβειες  

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, από την Χαλκίδα, εγκαινιάζοντας σειρά περιοδειών που προγραμματίζει σε όλη την Ελλάδα.

Κριτική Τσίπρα από τη Βόρεια Εύβοια στην κυβέρνηση 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για τη δραματική πορεία της πανδημίας. 

«Σήμερα στην Ελλάδα, κάθε εβδομάδα που περνάει χάνουμε σχεδόν ένα μικρό χωριό, 400 οικογένειες θρηνούν τους ανθρώπους τους» τόνισε ο κ. Τσίπρας. 

 Rapid Test στις εκκλησίες: Τι είπε ο Τσίπρας στον Αρχιεπίσκοπο 

Ήταν η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς στο κλειστό γήπεδο της Χαλκίδας, μπήκαν μόνο όσοι είχαν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε τους τόνους και «πυροβόλησε» την κυβέρνηση για το κύμα ακρίβειας, αλλά και για τα επεισόδια με τους πυροσβέστες στο Μαρούσι. 

ΕΔΕ για τους τραυματισμούς πυροσβέστη και φωτορεπόρτερ στα επεισόδια

Τσίπρας: Ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να φύγει

Εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την κυβέρνηση «κυνική, χυδαία, επικίνδυνη» και ζήτησε να φύγει από την εξουσία.    

«Ήρθε η ώρα να το πούμε καθαρά… αν δεν μπορούν να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή, αν δεν μπορούν να πείσουν τους πολίτες για τον εμβολιασμό, αν δεν μπορούν να ενώσουν την ελληνική κοινωνία παρά μονάχα τη διχάζουν, τότε ήρθε η ώρα να φύγουν. Το συντομότερο δυνατό!» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  

Οικονόμου: Ο Α. Τσίπρας παραληρεί με ψέματα και ανακρίβειες

Αναφερόμενος στα υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε:  

«Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό, εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top