Κριτική Τσίπρα από τη Βόρεια Εύβοια στην κυβέρνηση 

 «Αδιανόητο να μην έχει έρθει ακόμη ο Κ. Μητσοτάκης» 

Από την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια ξεκίνησε τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τις τοπικές αρχές και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Αλέξης Τσίπρας περιοδεία Βόρεια Εύβοια

Ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοδεία του στη Βόρεια Εύβοια 

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Μετά τις φωτιές ήρθαν οι πλημμύρες στην Εύβοια

«Να μην ξεχάσουμε τη Βόρεια Εύβοια» ήταν η κραυγή αγωνίας των κάτοικων της Ιστιαίας.  

«Έχετε έρθει σε ένα πολύπαθο μέρος από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, τις πλημμύρες, την ανεργία. Έχουμε ανάγκη να φωνάξουμε την πραγματικότητα, να παλέψουμε, να νικήσουμε» ανέφερε κάτοικος της περιοχής στον Α.Τσίπρα.

 Rapid Test στις εκκλησίες: Τι είπε ο Τσίπρας στον Αρχιεπίσκοπο  

Εισόδημα έκτακτης ανάγκης για τις οικογένειες που έχασαν τις περιουσίες τους από τις πυρκαγιές του Αυγούστου,  να προχωρήσουν τάχιστα τα αντιπλημμυρικά έργα και να αξιοποιηθεί το τοπικό εργατικό δυναμικό στα έργα αποκατάστασης,  πρότεινε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας. 

Πυρκαγιές: Κάηκε το 1/3 των δασών της Εύβοιας

«Η κυβέρνηση οφείλει να είναι παρούσα. Οφείλει να είναι εδώ, να είναι δίπλα σας. Αδιανόητο ότι τρεις μήνες μετά την καταστροφή ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε ένα πρόσωπο σε μια επιτροπή και δεν ήρθε ούτε να σφίξει ένα χέρι να πει ένα κουράγιο» τόνισε ο κ. Τσίπρας.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top