Στη Ρουάντα ο Δένδιας: Θα παραδώσει 330.000 εμβόλια για τον κορωνοϊό

Στόχος η ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας

Νίκος Δένδιας

Επίσκεψη στη Ρουάντα, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της χώρας, Paul Kagame, καθώς και τον Υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας, Vincent Biruta, πραγματοποιεί σήμερα το βράδυ ο Νίκος Δένδιας.

Οι ανωτέρω συνομιλίες θα εστιάσουν στην  ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Ρουάντα σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο  της ενίσχυσης της διμερούς  οικονομικής συνεργασίας  και της προώθησης  της εξωστρέφειας των ελληνικών επενδυτικών δραστηριοτήτων, κατά τη διάρκεια  των διευρυμένων συνομιλίων μεταξύ των δυο αντιπροσωπειών θα υπάρξει παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών στη Ρουάντα, από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Rwanda Development Board, Zephanie Niyonkuru καθώς και της  Μόνιμης Γραμματέως  του Υπουργείου Υποδομών, Patricie Uwase.

Δένδιας: Πρέπει η Τουρκία να σέβεται το Διεθνές Δίκαιο

Προγραμματίζεται επίσης η υπογραφή «Μνημονίου Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις  μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Δημοκρατίας της Ρουάντα».

Με την επίσκεψη του Υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια θα λάβει χώρα  η παράδοση δωρεάς 330. 000 εμβολίων κατά του COVID-19. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είχε δωρίσει ήδη 200.000 εμβόλια τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Ερντογάν: Δεν πάει στη Διάσκεψη για τη Λιβύη επειδή προσκλήθηκε η Ελλάδα!

Κατά την παραμονή  του στη Ρουάντα ο Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Γενοκτονίας (Kigali Genocide memorial). 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top