Μητσοτάκης: Έρχονται καλύτεροι μισθοί για τους πολίτες

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για τις λαϊκές αγορές

Καλύτερους μισθούς για τους εργαζομένους υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι η αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ωστόσο, εξαπολύουν νέα "πυρά" στην Κυβέρνηση για μια σειρά θεμάτων. 

Το γεύμα Κυριάκου - Μαρέβας στη Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της


Το έργο της Κυβέρνησης θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας τονίζει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ethnos.gr, προσθέτοντας ότι μείωσε φόρους και εισφορές και έβαλε την ελληνική οικονομία σε τροχιά ανόδου.   

«Σήμερα, με λιγότερα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη που μεγεθύνουν το εισόδημα και προστατεύουν την ιδιοκτησία. Και αύριο, με καλύτερους μισθούς ως μέρισμα της κοινωνίας από τη μεγέθυνση του πλούτου της χώρας» δήλωσε ο πρωθυπουργός. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνομίλησε με τον ηθοποιό που τρέχει για το κλίμα

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για τις λαϊκές αγορές

Επίθεση στην Κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, που συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων του κλάδου.   


« Σε μία περίοδο που περνά πολύ δύσκολα ο μέσος Έλληνας και το κάθε νοικοκυριό ζορίζεται, δεν είναι μόνο η πανδημία είναι και αυτό το κύμα της ακρίβειας, έρχεται τώρα η Κυβέρνηση να διαλύσει τον κοινωνικό ρόλο των λαϊκών αγορών» ανέφερε ο κύριος Τσίπρας. 

Τόνια Αντωνίου: «Θα τιμήσω με πράξεις τη μνήμη της Γεννηματά 

Η Τόνια Αντωνίου ορκίστηκε το πρωί βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη θέση της Φώφης Γεννηματά.    

«Η σκέψη όλων μας είναι στην Φώφη. Θα τιμήσω τη μνήμη της και την πολιτική παρακαταθήκη της με τις πράξεις μου» δήλωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Πυρά» ΚΚΕ για τη διαχείριση της Πανδημίας 


"Πυρά" κατά της Κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε το ΚΚΕ.  

«Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας με μόνιμες προσλήψεις, έκτακτη χρηματοδότηση και επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών μονάδων».

Ελληνική λύση: Ευθύνες στην κυβέρνηση προσφυγικό 


Ευθύνες στην Κυβέρνηση επέρριψε η Ελληνική Λύση για το προσφυγικό. 

«Όσο η ΕΕ χαϊδεύει την Τουρκία και δεν κόβει τα κονδύλια, με την κάλυψη της ελληνικής κυβέρνησης που δεν ζητά ούτε κυρώσεις, η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι χώρα – δουλέμπορος» δήλωσε η Ελληνική Λύση.

Σχόλιο Βαρουφάκη για τους θανάτους σε ώρα εργασίας

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε τους πρόσφατους θανάτους δύο νέων ανθρώπων, εν ώρα εργασίας. 


«Τα πραγματικά αίτια που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εργάζονται υπό ακραίες συνθήκες, κρύβονται μέσα στους εργασιακούς νόμους όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων» έγραψε στο facebook o γραμματέας του κόμματος, Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

 
 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top