Φώφη Γεννηματά: Βαρύ πένθος και λουλούδια στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ 

Η τελευταία επικοινωνία με τους συνεργάτες tης 

Στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Αλλαγής οι στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, οι άνθρωποι που είχαν καθημερινή επαφή μαζί της, όπως είναι φυσικό έχουν βυθιστεί σε βαρύ πένθος, όπως μετέδωσε από τη Χαριλάου Tρικούπη ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τoυ Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.    

Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη»  

Στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του ΚΙΝΑΛ έχουν τοποθετηθεί λίγα λουλούδια και η φωτογραφία της. Όλοι οι συνεργάτες της ψάχνουν να βρουν για να ψελλίσουν λίγα λόγια  για το τελευταίο αντίο στη δική τους Φώφη. Μπορεί να έφυγε και το χαμόγελο της  να έσβησε, όμως όπως  λένε  όλες αυτές τις ώρες οι δικοί της άνθρωποι, οι στενοί της συνεργάτες, συνεχώς δακρυσμένοι, η Φώφη θα είναι για πάντα δίπλα τους με τη θετική αύρα της. 

Μπακογιάννης κατά Κύρτσου – Σάλος για ανάρτηση για τη Φ. Γεννηματά  

Όπως επίσης ανέφερε ο Α. Αντωνόπουλος, δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι και την Παρασκευή, είχε πλήρη διαύγεια και συχνή επικοινωνία με τους στενούς της συνεργάτες αλλά και στελέχη του κόμματος και ήθελε να έχει πλήρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. 

Φ. Γεννηματά: Με τιμές εν ενεργεία Υπουργού και δημοσία δαπάνη η κηδεία

Μέχρι και την τελευταία στιγμή η μεγάλη της έννοια ήταν ή ενότητα του κόμματος και αυτό που ευχόταν στις τελευταίες επικοινωνίες που είχε ήταν «να πάνε όλα ομαλά και ενωτικά. 

Η οικογένειά της επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Φώφη Γεννηματά: Κατάθεση χρημάτων αντί στεφάνων επιθυμεί η οικογένειά της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top