Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου

Ανδρουλάκης: Αναγνωρίζω τον ρόλο Παπανδρέου αλλά η εκλογή αφορά το μέλλον 

Βασίλης Κεγκέρογλου

«Γόνιμη» χαρακτηρίζει ο Βασίλης Κεγκέρογλου τη συζήτηση που είχε με τον  Γιώργο Παπανδρέου, λίγο μετά το μεσημέρι,  αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης της δικής του υποψηφιότητας στην περίπτωση που είναι τελικά υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός.   

Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση για την υποψηφιότητά του

«Ως υποψήφιος πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας. Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει αξία και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Αλλάζει το σκηνικό σε ΚΙΝΑΛ: Και ο Χρηστίδης υποψήφιος για την προεδρία

Ο κ. Κεγκέρογλου σημειώνει ότι η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις και τονίζει:

«Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981».

Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου: Η εκλογή αφορά το μέλλον 

Διαφορετική προσέγγιση είχε σχετικά με το ζήτημα της υποψηφιότητας Γ. Παπανδρέου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επίσης συζήτησε μαζί του.   

Νίκος Ανδρουλάκης: Έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη σχολίαζαν για τη συζήτηση του ευρωβουλευτή με τον πρώην πρωθυπουργό:  

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης συζήτησε σε καλό κλίμα με τον Γιώργο Παπανδρέου. Αναγνώρισε το ρόλο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης. 

Η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, ωστόσο, αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματός μας. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top