Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης - Επιδεινώθηκε η κατάστασή του

«Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο» δήλωσε η σύζυγός του

Διασωληνώθηκε εκ νέου ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το προηγούμενο Σάββατο στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε παρουσιάσει χθες, Τρίτη, βελτίωση, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αποφασίσουν να αποσωληνωθεί.

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Nέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις επόμενες ώρες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η εκ νέου διασωλήνωσή του.

«Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του», αναφέρει το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο ιατρικό ανακοινωθέν του. 

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν έχει κάνει το εμβόλιο

Ο κ. Λεβέντης έχει υποκείμενο νόσημα (σακχαρώδη διαβήτη) και δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Λεβέντης: Έχει επαφή πλέον με το περιβάλλον δήλωσε η σύζυγός του  

Όπως είπε η σύζυγός του, μιλώντας στον Alpha, «το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών».

Όπως είπε, αρχικά ο κ. Λεβέντης είχε πυρετό, ο οποίος συνεχώς ανέβαινε, και έπαιρνε αγωγή με αντιπυρετικό στο σπίτι του.

«Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη, φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε η σύζυγός του.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top