Λεβέντης: Έχει επαφή πλέον με το περιβάλλον δήλωσε η σύζυγός του  

«Είναι μαχητής και αγωνιστής» δήλωσε για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων  

Ο Βασίλης Λεβέντης παρουσιάζει ενδείξεις βελτίωσης στην υγεία του, όπως μετέδωσε χθες το βράδυ ήδη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποσωληνώθηκε. Παραμένει όμως στην εντατική του Ευαγγελισμού για παρακολούθηση και πλέον είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί μέσα στις επόμενες μέρες στον θάλαμο Covid του νοσοκομείου.

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Nέο ιατρικό ανακοινωθέν

«Αποσωληνώθηκε επιτέλους ο Βασίλης, έχει επαφή με το περιβάλλον. Είναι μαχητής και αγωνιστής» δήλωσε η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου, στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, στο Mega.  

«Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζω για το καλύτερο» δήλωσε επίσης η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων η οποία ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους πολίτες για δικά τους μηνύματα συμπαράστασης.

 Σύζυγος Βασίλη Λεβέντη: Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Η κυρία Μεντεσίδου ανέφερε ότι η  ίδια δε νόσησε παρότι βρισκόταν συνεχώς κοντά στον σύζυγό της,  επειδή  είχε εμβολιαστεί. Για τον ίδιο λόγο απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιασθούν, ώστε να προστατευτούν, όπως συνέβη με την ίδια. 

Λεβέντης: Τα νεότερα της υγείας του-H συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο δεν είχε εμβολιασθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, η σύζυγός του δήλωσε: «Λόγω του ότι είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Και αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση. Γι’ αυτό το καθυστερούσε. Ο λόγος ήταν αυτός. Δε θα γυρίσω όμως στο χθες. Το θέμα είναι τι γίνεται αύριο».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top