Σύζυγος Βασίλη Λεβέντη: Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων   

Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη με τον κορωνοϊό, η οποία οδήγησε τελικά στη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, εξήγησε η σύζυγός του μιλώντας στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.  

Λεβέντης: Τα νεότερα της υγείας του-H συγκινητική ανάρτηση του γιου του         

 «Ξεκίνησε στις 17 του μηνός. Έκανε το τεστ και μας τηλεφώνησαν ότι είναι θετικό. Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι. Με καθοδήγηση των γιατρών, έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν» ανέφερε.  

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38… Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί… Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα» πρόσθεσε. 

Όπως διευκρίνισε ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός.

Βασίλης Λεβέντης: «Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του»

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες» αν

Όπως επίσης δήλωσε η σύζυγός του, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. 

Βασίλης Λεβέντης: Σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό-Διασωληνώθηκε

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών.

Ανέφερε επίσης ότι όλη η οικογένειά του  τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε: Ας περιμένω λίγο ακόμα…  Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Προσεύχομαι» δήλωσε επίσης για την περιπέτεια του συζύγου της.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top