Λεβέντης: Τα νεότερα της υγείας του-H συγκινητική ανάρτηση του γιου του

«Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είναι αντιεμβολιαστής»

Η κατάσταση της υγείας του είναι πιο σταθερή αλλά εξειρετικά κρίσιμη

Διασωληνωμένος παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος δίνει μάχη με τον κορωνοϊό. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το επόμενο 48ώρο θεωρείται κρίσιμο.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Βασίλης Λεβέντης: «Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του»

Ο Βασίλης Λεβέντης διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως μόλις έφτασε στον Ευαγγελισμό -το βράδυ του Σαββάτου-, καθώς οι θεράποντες ιατροί δεν ήθελαν να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορωνοϊός είχε προχωρήσει ήδη από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα στους πνεύμονες προκαλώντας πνευμονία, όπως φάνηκε και από την αξονική τομογραφία.

Yπενθυμίζεται ότι, βρέθηκε θετικός στον ιό πριν από περίπου δέκα μέρες και είχε λάβει οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία. Όμως η υγεία του επιδεινώθηκε το Σάββατο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. 

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί. EUROKINISSI

Ο Βασίλης Λεβέντης/EUROKINISSI

Ο  Βασίλης Λεβέντης είχε ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας  

«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το πράγμα θα οδηγήσει σε διχασμό. Ιατρική επέμβαση με το ζόρι στο σώμα ενός πολίτη κεντρώος πολιτικός δεν μπορεί να επιτρέψει. Δεν υπέδειξα σε κανέναν, ούτε στη γυναίκα μου τι θα κάνει, ο ίδιος δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, πράξατε κατά συνείδηση, είστε ελεύθεροι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ο 70χρονος πολιτικός δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί. EUROKINISSI

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί. EUROKINISSI

«Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είναι αντιεμβολιαστής»

«Δεν είναι αντιεμβολιαστής δεν ανήκει στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, έχει εκφραστεί αρνητικά για το κίνημα των αντιεμβολιαστών. Η δημόσια υγεία προέχει. Ο ίδιος προσωπικά λόγω ενός υποκείμενου είχε τους δικούς του προσωπικούς εμβολιασμούς αν θα έπρεπε να προχωρήσει τώρα ή αργότερα στο σχετικό εμβόλιο», αναφέρει ο Δημοσθένης Δανέλλας, εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη: «Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας»

Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη στην ανάρτηση του, μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «σκληρή» και «άνιση» τη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον ιό, ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη και καλεί όποιον το επιθυμεί «να κάνει μια προσευχή».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top