Δημοσκόπηση Alco: Μπροστά η ΝΔ με διαφορά 10,2% 

 «Σαρώνει» ο ΣΥΡΙΖΑ στους ανεμβολίαστους!     

Alco πρόθεση ψήφου

Με διαφορά  10,2% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, στη δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO για λογαριασμό του OPEN TV. 

Δημοσκόπηση MRB για το Star: Μπροστά η ΝΔ με διαφορά 11,9% 

Συγκεκριμένα η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 34% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8%, το ΚΙΝΑΛ με 7%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 4,6%, το ΜέΡΑ25 με 3% κ.α.

δημοσκόπηση ALCO πρόθεση ψήφου

 

δημοσκόπηση ALCO πρόθεση ψήφου

    

Αρνητική άποψη πάντως φέρεται να έχουν οι πολίτες για τον πρόσφατο ανασχηματισμό, καθώς η έρευνα της Alco καταγράφει 49% αρνητική εκτίμηση από τους πολίτες, έναντι 22% που έχει θετική εκτίμηση για τις πρόσφατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Το 42% εκτιμά ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων,  ενώ το 27% λέει ότι επηρεάστηκε πολύ. Ακόμη, το 43% σημειώνει ότι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης δεν βοηθούν καθόλου την οικογένειά τους,  ενώ 22% απαντούν «λίγο».

Στην ερώτηση για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με  ποσοστό 36% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα. 

Εντυπωσιακό είναι πάντως το ερώτημα «τι ψηφίζουν» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, καθώς οι περισσότεροι ψηφίζουν  ΣΥΡΙΖΑ, σε ποσοστό  23%, ακολουθεί η Ελληνική Λύση σε ποσοστό 12% και μόλις το 7% επιλέγει τη Νέα Δημοκρατία! 

ALCO πρόθεση ψήφου ανεμβολίαστων

ALCO πρόθεση ψήφου ανεμβολίαστων
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top