«Κλείδωσαν» οι αποφάσεις για την γ’ δόση εμβολίου: Πότε είναι υποχρεωτική

Έκτακτο σχέδιο για αντιμετώπιση αύξησης των κρουσμάτων Covid - 19 σε παιδιά

«Κλείδωσαν» οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους άνω των 60 ετών, ενώ το υπουργείο Υγείας ξεδιπλώνει έκτακτο σχέδιο για τα παιδιά που θα νοσήσουν με Covid -19. 

Γκάγκα: Ανοίγει σύντομα  η τρίτη δόση εμβολίου για όλους! 

Tρiτη δόση για τους άνω των 60 ετών και τους υγειονομικούς

Όπως μετέδωσε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού – οικονομικού ρεπορτάζ του Star, Πέτρος Μποτσαράκος, «o κύβος ερρίφθη» και πάμε σε τρίτη δόση για τους υγειονομικούς που θα είναι υποχρεωτική. 

Θεοδωρίδου: Τρίτη δόση εμβολίου για τους άνω των 60 ετών

Τρίτη δόση έρχεται και για  τον γενικό πληθυσμό άνω των 60 ετών που έχει συμπληρώσει έξι μήνες από τον πλήρη εμβολιασμό του, για τον οποίο όμως συστήνεται και δεν είναι υποχρεωτική. Δηλαδή και όσοι δεν την κάνουν θα συνεχίζουν να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Δευτέρα κι ως την επόμενη Δευτέρα θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τα ραντεβού.

Παγώνη: «Θα κάνουμε τρίτη δόση εμβολίου» - Ποιοι θα έχουν προτεραιότητα

Έκτακτο σχέδιο με 200 επιπλέον κρεβάτια στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Το υπουργείο Υγείας έχει ετοιμάσει και ένα έκτακτο σχέδιο για τα παιδιά. Μπροστά στον κίνδυνο να αυξηθούν τα κρούσματα και οι νοσηλείες. Με ενίσχυση  των παιδιατρικών νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  με επιπλέον 200 κλίνες ώστε ακόμη κι αν υπάρξει έξαρση να   είναι δυνατή η άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top