Πρίγκιπας Κάρολος: Έστειλε επιστολή στη Σακελλαροπούλου για τις πυρκαγιές

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με όλους τους Έλληνες»

Η συγκινητική επιστολή του Πρίγκιπα Καρόλου για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας και την κλιματική αλλαγή - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Επιστολές και μηνύματα συμπαράστασης από ξένους ηγέτες, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους για τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, δέχθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η συγκινητική επιστολή του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, ο οποίος με άλλη επιστολή του στη Daily Mail είχε εκφράσει τη συγκίνησή του για την τραγωδία που έπληξε τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Πρίγκιπας Κάρολος: «Σπαράζω με τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα»

Στην επιστολή που απέστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος είναι συγκλονισμένοι από την καταστροφή και επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι συνδέεται βαθιά με την Ελλάδα και ότι του είναι «οδυνηρό να σκέφτεται τον πόνο που εσείς και η όμορφη χώρα σας πρέπει να υπομείνετε. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας και με όλους τους Έλληνες αυτές τις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές».

Επίσης, ο Πρίγκιπας υπογράμμισε την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής, πριν πληγούμε από ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top