To twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου

Ελληνική Λύση: Διατηρεί λογαριασμό μέχρι και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν

Κυριάκος Βελόπουλος

Σε αναστολή του λογαριασμού του Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε το twitter.

Μπαίνοντας κάποιος στο προφίλ του κ. Βελόπουλου βλέπει να αναγράφεται «Ανασταλμένος λογαριασμός» και από κάτω το μήνυμα: «το Twitter, θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες».

Οι ατεκμηρίωτες αναρτήσεις θεωρουνται fake news γι’ αυτό και τα social media συχνά μπλοκάρουν σχετικούς λογαριασμούς.

Βελόπουλος twitter

To twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου - Πηγή φωτογραφίας: twitter

Το κόμμα του κ. Βελόπουλου, η Ελληνική Λύση, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως «οι πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση δέχονται επίθεση, την ώρα που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος.

«Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας "χτυπούν”. Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς», καταλήγει ανακοίνωση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top