Χρυσοχοΐδης για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Δε μας βρίσκει αποετοίμαστους»

Τόνισε πως τα σχέδια του κρατικού μηχανισμού «λειτουργούν υποδειγματικά»

Όλα όσα είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην έκτακτη ενημέρωση για την φωτιά της Βαρυμπόμπης/ 3/8/2021

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εφιαλτική φωτιά στην Βαρυμπόμπη προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το βράδυ της Τρίτης 3ης Αυγούστου.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Πύρινη κόλαση - Κάηκαν σπίτια

Θέλω να τονίσω ότι αυτές οι πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μας βρίσκουν απροετοίμαστους, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την ενημέρωση για την πυρκαγιά που ξεκίνησε στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

φωτιά Βαρυμπόμπη

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη/ eurokinissi

«Θα αναφερθώ στις εκκενώσεις των οικισμών. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία της ζωής», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες του κράτους ήταν παρούσες για την προστασία των πολιτών με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, επισημαίνοντας ότι η εκκένωση των περιοχών έγινε με υποδειγματικό τρόπο.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Κατευθύνεται προς τη Nέα Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση

φωτιά Βαρυμπόμπη

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη/ eurokinissi

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε πως τα σχέδια του κρατικού μηχανισμού «λειτουργούν υποδειγματικά» ενώ έχουν ως βάση τους τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του καύσωνα, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. 

Φωτιά Βαρυμπόμπη- Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

«Ήμουν στο μέτωπο της φωτιάς από την αρχή. Είναι μια προσπάθεια που έκαναν όλοι. Δεν έχω παρά μόνο λόγια θαυμασμού για όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top