Ανάρτηση Μητσοτάκη με νέο spot για τον εμβολιασμό 

«Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής» αναφέρει ο πρωθυπουργός 

Το νέο spot για τον εμβολιασμό το οποίο ανάρτησε στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης   

Ανάρτηση  με προτροπή  στους πολίτες να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό, για όσους δεν το έχουν ήδη πράξει, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους  λογαριασμούς του σταsocial media. 

 

Εμβολιασμός – Ελλάδα: Οι περιοχές - πρωταθλητές και οι ουραγοί

Η ανάρτηση συνοδεύεται με νέο σχετικό  video για τον εμβολιασμό και έρχεται λίγη ώρα μετά την εντολή του πρωθυπουργού για αυστηρούς ελέγχους στα καταστήματα διασκέδασης ώστε να εντοπιστεί διασπορά των κρουσμάτων κορωνοϊού λόγω  και της μετάλλαξης Δ.  

Έκτακτο σχέδιο για ελέγχους στα κέντρα διασκέδασης - Οι εντολές Μητσοτάκη          

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: https://emvolio.gov.gr» αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.  

 

Ο πρωθυπουργός έκανε επίσης ανάρτηση στο facebook για τη συμπλήρωση 5 εκατ. εμβολιασμένων με μία δόση, στην οποία ανέφερε συγκεκριμένα: «Σήμερα οι συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση έφτασαν τα 5 εκατομμύρια! Από αυτούς, τα 4 εκατομμύρια είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Κάθε μέρα, χιλιάδες Έλληνες γίνονται μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Κλείσε κι εσύ το ραντεβού σου. https://emvolio.gov.gr».  

 

 

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: Οι τρεις περιοχές που παρουσιάζουν αύξηση κρουσμάτων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top