Χρυσοχοΐδης για Παππά: Μεθοδική και συστηματική δουλειά για να συλληφθεί

«Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας το τελευταίο 15ήμερο»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Τα συγχαρητήρια του στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η μεθοδική και συστηματική δουλειά οδήγησε στη σύλληψη Χρήστου Παππά», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Συγχαίρω την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, τον παρόντα διοικητή της και τον παρόντα αρχιστράτηγο για τη δουλειά τους. Η σύλληψη του καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών, Χρήστου Παππά, είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Προηγήθηκαν η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, στη Ζάκυνθο καθώς και ο εντοπισμός των κλεμμένων έργων από την Εθνική Πινακοθήκη», πρόσθεσε.

Χρήστος Παππάς: Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

«Η ελληνική αστυνομία θα γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική στη μάχη και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά

«Χαρακτηρίζουν επιτυχία ότι τον συνέλαβαν 9 μήνες μετά, σε σπίτι... πέντε λεπτά από τη ΓΑΔΑ», λέει με αιχμές ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η σύλληψη του νεοναζί Χρήστου Παππά αποτελεί μια καλή είδηση για κάθε δημοκρατικό πολίτη», τονίζει, σημειώνοντας πως «θέλει θράσος να πανηγυρίζουν για τη σύλληψη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, αυτοί που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους».

«Η σύλληψη του Χρήστου Παππά έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από ένα φιάσκο πολλών μηνών. Έστω και τώρα, αποκαθίσταται η τάξη και οδηγείται στη φυλακή και ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής», τονίζει ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Μετά από 8 μήνες που στο στόχαστρο έβαζε αθώους πολίτες, η Αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη έφτασε και στον Υπαρχηγό της "Χρυσής Αυγής". Οι δημοκράτες δεν εφησυχάζουμε: πρέπει να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις "ιδέες" τους στην κοινωνία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡα25.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top