Μετωπική Μητσοτάκη - Τσίπρα: «Δεν είστε ο Ανδρέας Παπανδρέου»

«Το εργασιακό είναι η αρχή του τέλους της κυβέρνησης της ΝΔ»

Στο «κόκκινο» έχει φτάσει η αντιπαράθεση στη Βουλή γύρω από τη συζήτηση για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται αργά το βράδυ.

Μάλιστα, η «μετωπική» του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα έφτασε μέχρι… τους λογογράφους του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινώντας την ομιλία του, επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας πως «είναι πρόοδος που είναι εδώ ο πρωθυπουργός, γιατί τον τελευταίο καιρό αποφεύγετε κύριε Μητσοτάκη, σαν τον διάολο το λιβάνι, τον διάλογο».

Τσίπρας: Δεν τα περάσαμε αυτά ούτε όταν τα ζητούσε η τρόικα

Και πρόσθεσε με αιχμές: «Ήρθε, όμως, εδώ για να αναγνώσει μία ομιλία 50 λεπτών, προφανώς γραμμένη από δύο διαφορετικούς λογογράφους. Γιατί επαναλαμβανόντουσαν τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι κακό να γράφουν δύο λογογράφοι, αλλά στο τέλος να κάνει ένας το ρετούς. Να μη λέτε τα ίδια και τα ίδια».

Παράλληλα, είπε πως το εργασιακό νομοσχέδιο θα γίνει η αρχή του τέλους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Οι 10 τομές του νέου νομοσχεδίου

Παίρνοντας τον λόγο για τη δευτερολογία του, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε αρχικά σε μία αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993.

«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και την απόπειρα να συγκρίνετε τι ενδεχομένως θα συμβεί στις επόμενες εκλογές, με το τι συνέβη την περίοδο 1990-1993. Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Οπότε, προσέξτε, μην εξάγετε βιαστικά συμπεράσματα», είπε.

Μητσοτάκης: Tα fake news για οκτάωρο και υπερωρίες

Συνεχίζοντας, πέταξε πίσω στον κ. Τσίπρα το «μπαλάκι» για τους λογογράφους: «Μιας και έχω δύο λογογράφους, να σας στείλω τον ένα, μήπως καταφέρετε και τακτοποιήσετε την σκέψη σας; Γιατί καταφέρατε να μιλήσετε για όλα και για να μην απαντήσετε σε κανένα! Γενικά, καλό είναι να μη βλέπετε τα πράγματα διπλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top