Τσακαλώτος: Για εμβόλιο μετά την πορεία με… βέλη για Μητσοτάκη

Έκανε τη δεύτερη δόση από το AstraZeneca

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Γεμάτη ήταν η σημερινή ημέρα για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε το παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, όπου παραβρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες για το εργασιακό – Άνοιξαν οι δρόμοι στην Αθήνα

«Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια. 10ωρο αυτοί; 35ωρο εμείς. Ελαστικοποίηση αυτοί; Συλλογικές συμβάσεις εμείς. Απαξίωση του ΣΕΠΕ αυτοί; Ενίσχυση του εμείς. Δύο δρόμοι, δύο κόσμοι. Μια κρίσιμη επιλογή», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από την απεργιακή συγκέντρωση.

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Οικονομικών πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, όπου ανέβασε μια φωτογραφία, συνοδεύοντας τη με ένα σαρκαστικό σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε ανοίξει το πουκάμισό του, αντί να ανεβάσει το μανίκι έως το μπράτσο, όπως επέλεξε να κάνει ο κ. Τσακαλώτος.

Εμβολιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό

Μητσοτάκης εμβόλιο

O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στις 27 Δεκεμβρίου 2020 / Πηγή φωτογραφίας: Intime

«Δεύτερη δόση Άστρα. Από τον πρωθυπουργό μας κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι γυμνόστηθος στη φωτογραφία για να δουλέψει το εμβόλιο αλλά ευτυχώς ο Αντρέας Ξανθός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο», έγραψε ο κ. Τσακαλώτος.

Μετά τα βέλη προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Τσακαλώτος εξαπέλυσε βέλη και προς τηυν κυβέρνηση «δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία δεν έχει προσλάβει γιατρούς».

Ωστόσο, συνεχίζοντας είπε πως «για να είμαστε δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top