Τίτλοι τέλους (;) για τον γάμο της Έλενας Ράπτη

Η βουλευτής της ΝΔ παντρεύτηκε το 2019 τον «σωματοφύλακά» της

'Έλενα Ράπτη

Ψιθύρους, για το συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, έχει δημιουργήσει η επιλογή της Έλενας Ράπτη να μην κάνει καμία αναφορά στον γάμο της και την προσωπική της ζωή τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο της, και δη αθόρυβα, όπως ακριβώς τον ξεκίνησε.

Οι φήμες για κρίση στον γάμο της άρχισαν λίγο μετά τον Μάιο του 2020 ενώ το γεγονός πως κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα της ήρθε να ενισχύσει τις φήμες αυτές.

Η στάση της αυτή έρχεται άλλωστε σε πλήρη αντίθεση με τη στάση που είχε κρατήσει έναν περίπου χρόνο πριν όταν χαμογελαστή απαντούσε σε ερωτήσεις για το πόσο άλλαξε η ζωή της προς το καλύτερο μετά τον γάμο της με τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος ήταν στην προσωπική της ασφάλεια.

Τις φήμες για κρίση στον γάμο της είχε ενισχύσει και η ανάρτηση, που είχε κάνει στο Instagram την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου.

Τότε, είχε δημοσιεύσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πιασμένο χέρι-χέρι συνοδεύοντας τη με το εξής κείμενο: «Όταν το ζευγάρι έχει αγάπη μεταξύ του, τότε όλα ξεπερνιούνται ακόμα και εκείνα που δε διορθώνονται».

Εντύπωση, εξάλλου, έχει προκαλέσει ο γεγονός πως στον λογαριασμό της στο instagram υπάρχουν μόνο φωτογραφίες που αφορούν τα επαγγελματικά της βήματα ενώ ακόμα και σε εκείνες που είναι με την οικογένειά της, ο σύντροφός της δεν υπάρχει πουθενά.

Υπενθυμίζεται πως στις 18 Μαϊου του 2019, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η Έλενα Ράπτη, υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο, παντρεύτηκε τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, Κίμωνα Μπάλλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top