Γάμοι και βαφτίσεις από τον Ιούνιο - Τα μέτρα που θα ισχύουν

Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Όλα όσα είπε ο Βασίλης Σαμιωτάκης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας catering στη Θεσσαλονίκη, στον δσημοσιογράφο του star.gr, Άκη Συμεωνίδη

Ένα ακόμη βήμα προς την κανονικότητα σηματοδοτεί το «άνοιγμα» των δεξιώσεων και των κοινωνικών εκδηλώσεων από τον Ιούνιο.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, πλέον από τον Ιούνιο θα ισχύουν νέοι κανόνες για τους γάμους και τις βαφτίσεις.

Θα επιτρέπονται καλεσμένοι έως 100 άτομα και μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Γάμοι 2021: «Σχεδόν sold out τα κέντρα δεξιώσεων το καλοκαίρι»

Όσον αφορά τη μουσική, η απαγόρευση θα ισχύσει και τον Μάιο, ωστόσο πιθανόν να επιτραπεί από τον Ιούνιο, όταν και θα ισχύσουν οι νέοι κανόνες για γάμους και βαφτίσεις.

Lockdown Τέλος: Τι αλλάζει από αύριο σε ταξίδια, ψώνια, μετακινήσεις

Ανοικτό είναι, εξάλλου, και το θέμα του ωραρίου, το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για τους γάμους.

Από την Παρασκευή 14 Μαΐου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 00.30, χωρίς να αποκλείονται νέες αποφάσεις για τον Ιούνιο.

«Ελάχιστες είναι πλέον οι διαθέσιμες ημερομηνίες στα κτήματα της Αττικής, καθώς οι περσινές μεταφορές εκδηλώσεων και η φετινή ζήτηση έχουν αυξήσει τις κρατήσεις για το φετινό καλοκαίρι», είπε, μιλώντας στο star.gr, ο Γαλάνης Μιχόπουλος, ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Ονείρων στο Μαρκόπουλο και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων & Catering (ΕΝΙΚΚ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top