Βαρβιτσιώτης: Fake news ότι φωτογραφήθηκα στην Ακρόπολη

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών διαψεύδει τις κατηγορίες

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Ακρόπολη

Διαψεύδει τις κατηγορίες που του αποδίδονται  πως βρέθηκε εντός περιφραγμένου χώρου στην Ακρόπολη και πάτησε πάνω σε μάρμαρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποστηρίζει ότι κινήθηκε στους χώρους που επιτρέπονται για όλους τους επισκέπτες, την Κυριακή, όπου βρέθηκε για την Ημέρα της Ευρώπης, μαζί με την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Μαργαρίτη Σχοινά.

«Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί. Αυτή είναι η αλήθεια!».
 

 

Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο...

Posted by Miltiadis Varvitsiotis on Monday, 10 May 2021

 

 

Στη Σύνοδο Κορυφής του Πόρτο η ΕΕ υιοθέτησε στη Διακήρυξη πολλές από τις προτάσεις της Ελλάδας για μία Κοινωνική Ευρώπη....

Posted by Miltiadis Varvitsiotis on Tuesday, 11 May 2021

 

Οι δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου 

 

«Περίτρανο δείγμα σεβασμού και πολιτισμού των "Αρίστων" απέναντι στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης απέφυγε την τσιμεντόστρωση και προτίμησε ένα αρχαιολογικό μέλος του αρχαιολογικού χώρου.

Η πολιτιστική κληρονομιά θεωρείται πια ιδιοκτησία των "Αρίστων" της ΝΔ.

Ερώτημα προς την Υπουργό Πολιτισμού: Επιτρέπεται στον οποιοδήποτε πολίτη να φωτογραφίζεται πατώντας πάνω στα μάρμαρα ή θα επιβληθεί άμεσα πρόστιμο προς παραδειγματισμό στον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών;

Το ερώτημα, αν και ρητορικό (γνωρίζουμε την απάντηση της κ. Μενδώνη), δεν θα μείνει αναπάντητο από τους πολίτες αυτής της χώρας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top