Λέσβος: Πολιτικός και αυτοδιοικητικοί σε εγκαίνια καφέ πριν το... πάρτι!

Τι απαντά ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής Χ. Αθανασίου για τα εγκαίνια  

Πάρτι με δυνατή μουσική και χορό, έγινε στη Λέσβο, αφού είχαν προηγηθεί τα εγκαίνια καφέ, τα οποία έγιναν παρουσία και πολιτικών προσώπων. 

Πάτρα: «Κορωνοπάρτι» σε πλατείες παρά το άνοιγμα της εστίασης

Μπορεί το νησί να παραμένει στο βαθύ κόκκινο, ωστόσο στο βίντεο από το καφέ-μπαρ φαίνεται ότι στον εσωτερικό του χώρο το Σάββατο, υπήρχαν όλα «απαραίτητα» για ένα πάρτι: Φωτορυθμικά, ντι τζέι και  δυνατή μουσική!

Βόλος: Κορωνοπάρτι με 150 άτομα σε πεζόδρομο της πόλης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πολιτική συντάκτρια  του Star Ειρήνη Σαββοπούλου, υπήρξαν πληροφορίες ότι στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και  Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Star μαζί του o κ. Αθαανασίου ανέφερε ότι ναιι μεν ήταν στα εγκαίνια, αλλά δε γνωρίζει τίποτα για «κορωνοπάρτι», καθώς έφυγε αμέσως μετά τον αγιασμό, γιατί έπρεπε να προλάβει την πτήση του για Αθήνα.

Από το καφέ μπαρ πάντως πέρασαν και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ήπια περιφρούρηση στις πλατείες: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τα κορωνοπάρτι

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου, ο οποίος δήλωσε στο Star ότι ήταν στο μπαράκι γύρω στις 10 το βράδυ, κάθισε έξω, δεν είδε κόσμο στο εσωτερικό του μπαρ, ούτε άκουσε μουσική. Μάλιστα, όση ώρα έμεινε πέρασε και η αστυνομία η οποία δεν κατέγραψε καμία παράβαση.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top