Με τον 88χρονο που εμβολιάσθηκε πρώτος συναντήθηκε ο Κικίλιας  

Εμβολιασμός: 176.000 ραντεβού ήδη για την ομάδα 45 - 49 ετών  

Με τον 88χρονο Μιχάλη Γιοβανίδη, ο οποίος ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάσθηκε στην Ελλάδα, συναντήθηκε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μαζί με την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.       

Βασίλης Κικίλιας: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» αγκαλιά με τον γιο του

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας. Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Κικίλιας μετά τη συνάντηση με τον κ. Γιοβανίδη.

Βασίλης Κικίλιας: «Ένα θερμό ευχαριστώ στους υγειονομικούς»

«Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Εμβολιασμός: Ανοίγει η πλατφόρμα τον Ιούνιο για τους 20 - 29 ετών 

Η Επιχείρηση "Ελευθερία" προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας» έγραψε επίσης στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας. 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top