Λαγός για την άρση ασυλίας: Δεν έρχομαι Ελλάδα - Σας γλεντάω

Ήρθη η ασυλία του ευρωβουλευτή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Δείτε από το Κεντρικό Δελτίο Ειδησεων του Star το ρεπορτάζ του Θάνου Αθανασίου που αναφέρεται στην άρση ασυλίας του Γιάννη Λαγού (22/4)

Με ψήφους 658 υπέρ και 25 κατά ήρθη τη Μεγάλη Δευτέρα η ασυλία του καταδικασμένου εγκληματία, ευρωβουλευτή και ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού.

Με την απόφαση αυτή ανοίγει ο δρόμος για τη σύλληψή του από τις βελγικές Αρχές και την έκδοσή του στην Ελλάδα για να εκτίσει την ποινή του.

Άρση της ασυλίας του Γιάννη Λαγού αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαγός έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί την ασυλία των ευρωβουλευτών για να αποφύγει τη σύλληψη.

«Δεν πάω ούτε Νορβηγία, ούτε Ελλάδα»

Λίγο πριν την ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο, υπήρξαν φήμες ότι ο κ. Λαγός θα προσπαθήσει να διαφύγει της σύλληψης, πηγαίνοντας σε άλλη χώρα.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε σε κέντρο Covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζεται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό.

O ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι θα ταξιδέψει τη Μεγάλη Τετάρτη για τη Νορβηγία.

Μετά την έκταση, που πήρε το θέμα, ο κ. Λαγός, με ανάρτησή του στα social media, αρνήθηκε ότι θα ταξίδευε στη Νορβηγία. Είπε, όμως, ότι δε θα επιστρέψει ούτε στην Ελλάδα.

«Για να μαθαίνουν οι ανόητοι ευρωβουλευτές και δημοσιογράφοι. Ούτε Νορβηγία θα πάω, ούτε στην Ελλάδα θα γυρίσω τις επόμενες μέρες. Να με ρωτάτε πρώτα βρε χαζοί. Σας γλεντάω, χωρίς καν να προσπαθώ», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top