«Άναψε φωτιές» ανάρτηση πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των «κορωνοπάρτι» 

Η  αντίδραση του Άδωνη και το «συγγνώμη» της Άννας Χατζησοφιά  

Άννα Χατζησοφιά

Την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και όχι μόνο προκάλεσε η ανάρτηση της πρώην βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά, η οποία δικαιολόγησε τα «κορωνοπάρτι»,  ενώ μία φράση της εκλήφθηκε και ως προσβλητική για τους ηλικιωμένους. 

Νέα κορωνοπάρτι: «Βούλιαξαν» οι πλατείες της Αθήνας

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media εις βάρος της. 

Άννα Χατζησοφιά tweet για κορωνοπάρτι

H ανάρτηση της Α. Χατζησοφιά για το κορωνοπάρτι που προκάλεσε την αντίδραση του Α. Γεωργιάδη (οι σημειώσεις από τη δική του ανάρτηση) 

Μεταξύ αυτών  που αντέδρασαν ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε με δική του ανάρτηση:  

Κυψέλη: Απίστευτες εικόνες από κορωνοπάρτι με DJ στην πλατεία

«Θα ήθελα να ρωτήσω την Άννα Χατζησοφιά εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει». 

 

ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Η Αννα Χατζησοφιά επανήλθε πάντως με νέα ανάρτησή της στην οποία ζήτησε συγνώμη αν άθελά της πρόσβαλλε κάποιους και ανέφερε ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο, ενώ στη συνέχεια διέγραψε και τη συγκεκριμένη ανάρτηση.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top