Νέος ένοικος στο Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης υιοθέτησε αδέσποτο

Γνωρίστε τον αξιολάτρευτο Peanut

«Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!», εξολομολογήθηκε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην πρώτη γνωριμία τους. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Νέο και ιδιαίτερα… δραστήριο ένοικο απέκτησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστός για τα φιλοζωικά αισθήματα του και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα των δικαιωμάτων των ζώων, υιοθέτησε ένα σκυλάκι από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Μητσοτάκης peanut

O πρώτος επίσημος πρωθυπουργικός σκύλος, ο Peanut, περιμένει στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου τον πρωθυπουργό / Πηγή φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Πρόκειται για τον Peanut (Πίνατ), το παιχνιδιάρικο σκυλάκι, που είχε γνωρίσει ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη επίσκεψή του στη φιλοζωική ένωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου.

Πάσχα στο χωριό: Η δήλωση Μητσοτάκη που έβαλε «φρένο»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», είπε ο πρωθυπουργός στην Καθημερινή της Κυριακής για το νέο του φίλο, ο οποίος έγινε ο πρώτος επίσημος πρωθυπουργικός σκύλος.

Μητσοτάκης Peanut

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πρώτη γνωριμία τους / Πηγή φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!», εξολομολογήθηκε, αναφερόμενος στην πρώτη γνωριμία τους.

Ο Peanut έχει ήδη εξερευνήσει όλους τους χώρους του Μεγάρου Μαξίμου και προσαρμόζεται ταχύτατα στο νέο περιβάλλον του.

Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση...

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Ήδη, έχει κερδίσει τις καρδιές όλων, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα σε όλους τους πολίτες να ανοίξουν την αγκαλιά τους στα αδέσποτα ζώα, με το πολύ ηχηρό μήνυμα «οι φίλοι δεν αγοράζονται».

Καταφύγιο για αδέσποτα ζώα επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης στην Ηλιούπολη

Υπενθυμίζεται ότι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υιοθέτησε την Καλυψώ, το γατάκι που «της έκλεψε την καρδιά» κατά την επίσκεψή της στην Κάρπαθο, στις εκδηλώσεις για την 76η επέτειο της απελευθέρωσής του. 

Εκεί συναντήθηκε λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων με την πρόεδρο της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου Σοφία Χήρα -Μικρού και τη γιατρό Άννα Καλογρίτη και γνώρισε την Καλυψώ.

Από την Κάρπαθο στο Προεδρικό Μέγαρο το γατάκι Καλυψώ! 

«Δεν ξέρεις την Καλυψώ;»: Η συνάντηση Μητσοτάκη με τη γάτα του Προεδρικού

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις... εξερευνήσεις του Peanut, του πρώτου επίσημου πρωθυπουργικού σκύλου, στο Μέγαρο Μαξίμου

Μητσοτάκης Peanut Μητσοτάκης Peanut Μητσοτάκης Peanut Μητσοτάκης Peanut Μητσοτάκης Peanut Μητσοτάκης Peanut

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top