Αμανατίδης: Έπαθε έμφραγμα εξαιτίας ενός σάντουιτς ο βουλευτής της ΝΔ

Τι είπε για την σπάνια περίπτωση και την περιπέτεια της υγείας του

Σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς από μία σπάνια περίπτωση, που ξεκίνησε από κατανάλωση ενός ακατάλληλου σάντουιτς, οδηγήθηκε ο Γιώργος Αμανατίδης

Σε περιπέτειες μπήκε η υγεία του Γιώργου Αμανατίδη εξαιτίας ενός σάντουιτς.

Ο βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας έφαγε ένα ακατάλληλο σάντουιτς, το οποίο του δημιούργησε πρόβλημα στο παχύ έντερο και στη συνέχεια προέκυψε μια σπάνια περίπτωση, που οδήγησε σε έμφραγμα.

Συγκεκριμένα, η κατανάλωση του τροφίμου τού προκάλεσε πρόβλημα στο παχύ έντερο, καθώς ο εντερόκοκκος, μέσα από τη δηλητηρίαση, μπήκε στο αίμα και από εκεί πήγε στην καρδιά.

«Έφαγα, το βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός. ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία παράξενα, ότι υπάρχει φλεγμονή», είπε ο ίδιος, περιγράφοντας την περιπέτειά του στο Open.

Εστίαση: Ανοίγει με self test και τραπέζια έξω μετά το Πάσχα

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να δείξουμε εάν είναι σαλμονέλα. Τελικα ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσα από αίμα μπήκε στο έντερο και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα. Έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά» τόνισε.

Όπως είπε, θα επικοινωνήσει με το κατάστημα, από το οποίο πήρε το σάντουιτς «για ανθρώπινους λόγους, για τους επόμενους πελάτες».

Ο κ. Αμανατίδης ήδη έχει επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top