Χρυσοχοΐδης: Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Marfin

Νέα στοιχεία για άτομα που εμπλέκονται στον εμπρησμό

Δείτε τι μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα νέα στοιχεία για τον εμπρησμό της Μarfin που οδηγούν στο άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης.  

Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Marfin, σχετικά με την εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της τράπεζας στην οποία χάθηκαν τέσσερις ζωές (μαζί με το έμβρυο που κυοφορούσε ένα από τα θύματα), όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 ΥΠΡΟΠΟ: Σύντομα οι αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin  

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία θα παραπεμφθούν για τρία κακουργήματα.   

 

«Ο φάκελος της υπόθεσης Marfin ανοίγει πάλι... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.      

 

Τραγωδία Marfin: Βανδάλισαν το μνημείο - Χρησιμοποίησαν πιθανόν σουγιά

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Από την Εισαγγελία Αθηνών διετάχθη προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Mardin κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Marfin: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας στη μνήμη των θυμάτων

Μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για παλαιότερα στοιχεία που θα επανεξεταστούν  ή για νέα στοιχεία που ήρθαν στα χέρια των αρχών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top