ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Κριτική Τσίπρα στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας  

Αλλά και συστάσεις στους βουλευτές του για τις δημόσιες παρεμβάσεις τους  

Δείτε τι μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Oμάδας του ΣΥΡΙΖΑ 

Κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, με συστάσεις όμως και προς αυτούς για τον δημόσιο λόγο τους.   

Τσίπρας:Το επίτευγμα του '21 είναι ότι μετέτρεψε τους ραγιάδες σε αγωνιστές

Όπως μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Oμάδας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «κλειστή και μαραθώνια» και  σε αυτήν οι βουλευτές άκουσαν τον Αλέξη Τσίπρα να προβλέπει «έντονη και ταχεία φθορά της κυβέρνησης», ότι «ξηλώνεται το πουλόβερ» τους, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που αισθάνεται να ζει ο μέσος πολίτης είναι ένα παρατεταμένο θέατρο παραλόγου».

Κορωνοϊός: 1.724 νέα κρούσματα - Στα ύψη ο αριθμός των διασωληνώσεων

«Μαύρα μαντάτα»  προέβλεψε επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία, βάζοντας στο στόχαστρο το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης που παρουσιάστηκε σήμερα  από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Αποκάλυψη Star: Μετρητά για τα πρώτα έξοδα από την κυβέρνηση με το άνοιγμα!

«Αυτό δεν είναι Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης αλλά σχέδιο των φίλων, των κολλητών και των προμηθευτών της κυβέρνησης. Και δεν εξασφαλίζεται έτσι ισχυρή ανάπτυξη. Στο τέλος του 2021 αναμένεται οι άνεργοι να ξεπεράσουν τους 1,3 εκ. Και ο Κ. Μητσοτάκης μιλά με στόμφο για 200.000 θέσεις εργασίας σε βάθος εξαετίας. Είναι σαν τους πανηγυρισμούς  του, πέρυσι το καλοκαίρι, ότι βγήκε νικητής με τη πανδημία και ξεμπερδέψαμε οριστικά από τον ιό». υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Oμάδας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλειψαν και οι συστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές του, από τους οποίους ζήτησε,  μεταξύ άλλων, μεγάλη προσοχή στις δημόσιες παρεμβάσεις τους». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top