Προειδοποίηση Προκόπη Παυλόπουλου σε Ερντογάν

Άσκηση μήνυμα ισχύος στο Αιγαίο

Δείτε το ρεπορτάζ που έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την επίθση στην Ελλάδα από τον αντιπρόεδρο του Ερντογάν αλλά και όσα διεμήνυσε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Το Πολεμικο Ναυτικό στο Αιγαίο έστειλε ένα ακόμη  ισχυρό μήνυμα αποτροπής. Με μια άσκηση για κάθε σενάριο πολεμικής εμπλοκής  σάρωσε το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Ταυτόχρονα σαφή προειδοποίηση ότι η Ελλάδα δε δέχεται καμία άλλη διαφορά πλην της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ  απηύθυνε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπης Παυλόπουλος κόντρα στις φαντασιώσεις του Ερντογαν.

ΗΠΑ: Ικανοποιημένη με τις διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας

Μιλώντας στο Κρήτη Tv, ανέφερε «Φτάνει στις φαντασιώσεις και τις ονειρώξεις τις σουλτανικές της λεγόμενης γαλάζιας πατρίδας. Ο άνθρωπος  αυτός κάνει αυτή τη χώρα να συμπεριφέρεται σαν διεθνής τρομοκράτης, περιφρονεί το διεθνές δίκαιο, το παραβιάζει ευθέως».

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν βάζει στενούς του συνεργάτες να ρίχνουν λάδι στη φωτιά λιγες μέρες πριν τον νέο γύρο των διερευνητικών επαφών στην Αθήνα.

«Δυστυχώς οι δηλώσεις που έγιναν από την Ελλάδα  για το θέμα αυτό είναι τέτοιες που βλάπτουν την διαδικασία των διερευνητικών», δήλωσε ο Μαχιρ Ουναλ, αντιπρόεδρος του κόμματος του Ερντογάν.

Η Αθήνα  πάντως διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι για να προχωρήσει ο 62ος  γύρος των διερευνητικών πρέπει η Τουρκία να σταματήσει να προκαλεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top