Βαριές κουβέντες στον αέρα ανάμεσα σε Μπογδάνο και τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ

Τα βέλη του βουλευτή για τον «χαφιεδισμό» στην ανακοίνωση του Περισσού

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στον αέρα του Σκάι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στηλίτευσε την ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του, η οποία καταδίκαζε το περιστατικό, αλλά χαρακτήριζε «χαφιέ» τον κ. Μπογδάνο.

Έκρηξη στα αυτοκίνητα του Μπογδάνου και της συζύγου του!  

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος», αναφερόταν στην ανακοίνωση του Περισσού.

Ο κ. Γκιόκας έκανε παρέμβαση στον αέρα, τονίζοντας πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα».

«Επιμένετε δηλαδή… Ξέραμε, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και πολύ χειρότερα. Αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», είπε ο κ. Μπογδάνος. 

«Καβαλάτε μια δολοφονική επίθεση για να κάνετε το κομμάτι σας. Η ανακοίνωση του ΚΚΕ οπλίζει χέρια», πρόσθεσε, μιλώντας για «εκπροσώπους του τραμπουκισμού» και προειδοποιώντας για μηνύσεις.

«Ας με μηνύσει, μπορούμε και εμείς να τον μηνύσουμε, έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή», είπε ο κ. Γκιόκας, με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Αίρω την αστυλία μου, αν το ΚΚΕ με μηνήσει για κάτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top