Αγοράκι γέννησε η  ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου 

Το ανακοίνωσε με μια… πατούσα ο σύζυγός της

Αγοράκι γέννησε η  Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου. Το  χαρμόσυνο νέο γνωστοποίησε με μια ανάρτηση με φωτογραφία…  πατούσας του μωρού ο ευτυχής πατέρας,  σύζυγος της Σ. Νικολάου και δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαυλός

Κρούσματα στις φυλακές Διαβατών - Νικολάου: «Θα γίνουν τεστ σε όλους»

«Αυτή η μικρή πατουσίτσα είναι του Άγγελου μας που ήρθε πριν από λίγες ώρες για να γεμίσει τη ζωή της Σοφίας και τη δική μου. Καλώς όρισες θαύμα της ζωής μας. Να είσαι πάντα υγιής και καλότυχος!» έγραψε ο Κ. Δαυλός στην ανάρτησή του στο facebook. 

Δείτε την ανάρτηση του Κ. Δαυλού στο facebook   

Να σημειωθεί ότι πριν μερικές εβδομάδες η Σ. Νικολάου έπεσε θύμα επίθεσης αντιεξουσιαστών με «τρικάκια» στο σπίτι της στο Κολωνάκι.

Καταδρομική επίθεση στο γραφείο της Νικολάου 

 

Με την ίδια φωτογραφία, η Σοφία Νικολάου έγραψε στο facebook:

«Αυτή η μικρή πατουσίτσα είναι του Άγγελου μας που ήρθε πριν από λίγες ώρες για να γεμίσει τη ζωή μου και του Κωνσταντίνου. Καλώς όρισες θαύμα της ζωής μας. Να είσαι πάντα υγιής και καλότυχος!». 

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι, ακόμη και μέσα στην κυβέρνηση, που γνώριζαν οτι η κα Νικολάου ήταν έγκυος,  καθώς μαζί με τον σύζυγό της θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έγκυος η Έφη Αχτσιόγλου – Περιμένει παιδί με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top