Η πρώην ΓΓ πρωθυπουργού απαντά στον Μητσοτάκη για τα router

«Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε πλήρως εξοπλισμένα»

Μέγαρο Μαξίμου

Απάντηση στον πρωθυπουργό για το σχόλιο, που έκανε, για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε το 2019 το Μέγαρο Μαξίμου από τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε η πρώην γενική γραμματέας του πρωθυπουργού, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννα Πεπέ.

«Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα ίσως και να γελούσα για τα router, που ακούστηκαν μέσα στη βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Για να σοβαρευτούμε όμως, το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του και φυσικά, πώς θα ήταν δυνατόν να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους», αναφέρει με δήλωσή της.

Το ανέκδοτο που είπε ο Τσίπρας για τον Μητσοτάκη

«Αυτό αν δεν το αντιλήφθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, μπορεί να το επιβεβαιώσει τόσο ο κύριος Δημητριάδης, που ανέλαβε στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας και στον οποίο παρέδωσα το χαρτοφυλάκιο μου και όσα είχα στην ευθύνη μου, όσο και ο προϊστάμενος Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ και ο υπεύθυνος πληροφορικής. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα διατηρήθηκαν στη θέση τους και από την επόμενη κυβέρνηση συνεχίζοντας να ασκούν τα καθήκοντά τους, ορθά κατά τη γνώμη μου γιατί εκτός από το ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς δημοσίους υπαλλήλους με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία του θεσμού» σημειώνει και προσθέτει: «Θα ήθελα ειλικρινά να μπορούσα να πω ότι παραδώσαμε το Μαξίμου όπως το παραλάβαμε, το αυτονόητο δηλαδή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά από την πρώτη στιγμή για όσους ανέλαβαν τις κρίσιμες αυτές θέσεις. Έτσι δηλαδή όπως θα έπρεπε πάντα να συμβαίνει».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα και σε ένα ανέκδοτο που είπε για τον ίδιο, τόνισε: «Εγώ πάντως επιστολές δεν βρήκα, Ούτε ρούτερ δεν βρήκα στο Μαξίμου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top