Έκκληση Χρυσοχοΐδη: Να κερδίσουμε δέκα μέρες για το σύστημα Υγείας

«Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Έκκληση στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στην τήρης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού απηύθυνε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε πως «ό,τι χρειάζεται, ό,τι πρέπει, θα γίνει» και ζήτησε να κερδίσουμε 10 μέρες για το σύστημα Υγείας.

Γεραπετρίτης: Τα σχολεία θα ανοίξουν τον Δεκέμβριο

«Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα, πρέπει,όλοι μαζί, να κόψουμε τον δρόμο στον ιό», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Ό,τι χρειάζεται, ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι και να προκύψει. Η συνδρομή των τοπικών αρχών είναι περισσότερο από απαραίτητη. Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε 10 μέρες καιρό στο σύστημα Υγείας. Εμείς έξω, εσείς στο σπίτι. Στο σπίτι πολύ προσεκτικά. Από γιορτές, η Κατερίνα κι ο Αντρέας να γιορτάσουν απ' το τηλέφωνο. Στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις: στα ψώνια, στον δρόμο, στη δουλειά, παντού με μάσκα. Το ξαναλέω, ειδικά με τη δουλειά, όλοι με μάσκα. Εμείς θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης και θα βοηθάμε όπου ζητηθεί. Θα πάμε νομό νομό και πόλη πόλη, θα πάμε όπου χρειάζεται για να μηδενίσουμε τις εστίες μετάδοσης. Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα, πρέπει,όλοι μαζί, να κόψουμε τον δρόμο στον ιό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top