7 Δεκεμβρίου ανοίγουν πάλι τα σχολεία - Τι μετέδωσε το Star

Μερικό άνοιγμα στην εστίαση - Πώς θα γίνει το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα συνεχιστεί η πτωτική τάση στα κρούσματα. 

«Και γιατί λέμε σε όλη τη χώρα; Γιατί υπήρξε σκέψη να ανοίξουν στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά όχι στη Θεσσαλονίκη και τους όμορους νομούς» διευκρίνισε η Κ. Μακρή. 

Τι προβληματίζει το Μαξίμου και γιατί καθυστερεί η απόφαση για τα σχολεία  

Όπως πρόσθεσε, από την περασμένη Δευτέρα έχει βελτιωθεί και στη Θεσσαλονίκη ο δείκτης θετικότητας: Πριν από μια εβδομάδα έβγαιναν θετικά 16 στα 100 τεστ και σήμερα βγαίνουν 9 στα 100. «Αν συνεχιστεί αυτό θα ανοίξει όλη η χώρα μαζί» συμπλήρωσε.  
 
Όσον αφορά τα εστιατόρια, η σχολιάστρια του Star ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα τελικά να ανοίξουν, αλλά με έως 4 άτομα στο τραπέζι και περιορισμένο ωράριο, μάλλον έως τις 10 το βράδυ, αλλά μόνο όσα έχουν «καθαρό» χαρακτήρα εστιατορίου και όχι καφέ μπαρ, που έχουν τη δυνατότητα να σερβίρουν και φαγητό.  
Όπως τέλος μετέδωσε η Κ. Μακρή, το ρεβεγιόν θα είναι λιτό, με τη σύσταση να βρίσκονται μέχρι δύο οικογένειες στο σπίτι, «η δική μας κι άλλη μία».   

«Γυμναστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι  θα ανοιξουν "καλό  2021",  από 10 Ιανουαρίου και βλέπουμε» ανέφερε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top