Ο βουλευτής που ζήτησε άδεια να εργαστεί ως γιατρός κατά του κορωνοϊού

Ο Γιώργος Λαμπρούλης του ΚΚΕ έστειλε επιστολής στον πρόεδρο της Βουλής

Γιατρός ΜΕΘ

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με την οποία ζητά την απαλλαγή του από τα καθήκοντα του ΣΤ’ αντιπροέδρου της Βουλής, προκειμένου να βοηθήσει με την ιδιότητα του πνευμονολόγου στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ζητά ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ.

«Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες υγείας της Λάρισας», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Κοντοζαμάνης: Είμαστε σε πόλεμο – Και επίταξη γιατρών, εάν χρειαστεί

«Σας παρακαλώ, λοιπόν, να απαλλαγώ προσωρινά από τα καθήκοντά μου ως ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και να με διευκολύνετε για να συμβάλλω ως γιατρός – πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο οποίο υπηρετούσα ή να ενταχθώ σε όποια δημόσια μονάδα υγείας στη Λάρισα κριθεί αναγκαίο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του και σημειώνει: «κάνω επίσης έκκληση στους γιατρούς, εκλεγμένους βουλευτές στο Κοινοβούλιο να πράξουν αντίστοιχα».

O βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης

O βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, ο οποίος ενημέρωσε πως θέλει να βοηθήσει, ως πνευμονολόγος, στις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Λάρισας

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου και το ΚΚΕ, το οποίο απευθυνει κάλεσμα στους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας».

Ο Γιώργος Λαμπρούλης γεννήθηκε το 1965 και είναι γιατρός, πνευμονολόγος. Ασκεί το επάγγελμά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Είναι γιος του πρώην δήμαρχου Λαρίσης, Αριστείδη Λαμπρούλη, είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί.

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το ΚΚΕ το 2012. Επανεξελέγη στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και του 2019.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top