Βουλή: Αντιπαράθεση για την πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα 

Στην αντεπίθεση η ΝΔ για τους 25.000 πλειστηριασμούς επί ΣΥΡΙΖΑ  

Συνεχίζεται σήμερα, για δεύτερη μέρα,  σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής,  για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα. 

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Κολοβάτσιος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, με ένταση ξεκίνησε η τριήμερη διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας.  Οι βουλευτές της κυβέρνησης επιτέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο συγκεκριμένα, για τα πεπραγμένα της περιόδου 2015-2019 και κυρίως για τους 25. 000 πλειστηριασμούς που έγιναν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Ξεκίνησε η συζήτηση της πρότασης μομφής κατά Σταϊκούρα στη Βουλή

Την ίδια ώρα, τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης άσκησαν δριμεία κριτική τόσο κατά της Νέας Δημοκρατίας όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική από την οποία κινδυνεύουν οι περιουσίες χιλιάδων πολιτών. 

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα τοποθετηθούν το απόγευμα της Κυριακής, με αντίστροφη σειρά ώστε η συζήτηση να λήξει με την ομιλία του πρωθυπουργού και περίπου στις 8:00 μμ να ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία. 

Λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας, ο μέγιστος αριθμός βουλευτών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα εντός της αίθουσας είναι 60 άτομα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top