Πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα ανακοίνωσε στη Βουλή ο Τσίπρας!

Για ποιον λόγο την κατέθεσε

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα  κατέθεσε πριν από λίγο στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

«Είμαι αναγκασμένος να αξιοποιήσω τα όπλα του Κανονισμού της Βουλής. Ανακοινώνω λοιπόν στο σώμα, ότι με βάση το άρθρο 142 του Κανονισμού καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού που εισηγείται αυτόν το νόμο – έκτρωμα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.  

Επισπεύδεται η εκδίκαση των εκκρεμών υποθέσεων του «νόμου Κατσέλη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ακόμη λόγο για «τον νόμο της πτώχευσης, της χρεωκοπίας  ακόμη και φυσικών προσώπων και νοικοκυριών, τον νόμο της άμεσης ρευστοποίησης της περιουσίας τους. Τον νόμο που μετά από οκτώ χρόνια προστασίας εντός των μνημονίων, έρχεται να άρει την προστασία της πρώτης κατοικίας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας». 

Τσίπρας από Κοζάνη: Απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας η κυβέρνηση
 

Πρόσθεσε στη σχετική αναφορά του ο κ. Τσίπρας: «Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίσετε την προστασία της α’  κατοικίας. Δε θα σας επιτρέψουμε να το κάνετε σαν τους κλέφτες. Να ξεκινήσει άμεσα η τριήμερη συζήτηση και να έρθει στην αίθουσα ο κ. Μητσοτάκης που κρύβεται και σας υπερασπίζεται. Θα έρθει και θα απολογηθείτε και στο κοινοβούλιο και στον ελληνικό λαό».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top