Νέο show Κασιδιάρη με καταγγελίες για πολιτική παρέμβαση 

«Αθλιότητες»  απαντά ο βουλευτής σήμερα της ΝΔ Βαρτζόπουλος 

Σε ακόμα ένα show επιδόθηκε το πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και πλέον επικεφαλής δικού του ακροδεξιού μορφώματος, Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής.         

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αύριο η απόφαση για τις αναστολές

Αυτή τη φορά υποστήριξε ότι ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου επί πρωθυπουργίας  Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος,  βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης σήμερα  της ΝΔ.  

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε μεταξύ άλλων: 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τα βλέμματα στραμμένα στην πρόεδρο και την εισαγγελέα

«Σήμερα αποκαλύφθηκε ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο στο δικαστήριο ένα στοιχείο το οποίο προκύπτει από τις άρσεις απορρήτου που έκανε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία .

Συγκεκριμένα λοιπόν και κατέθεσα όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στο δικαστήριο υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία, υπάρχει καταχωρημένος ο αριθμός ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα και συγκεκριμένα του γενικού γραμματέα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, του εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά. 

Συνεχόμενη τηλεφωνική συνομιλία επί τρεις μήνες. Συνεχείς επικοινωνίες.  Μέχρι και μία ημέρα πριν από το φόνο. Με πρόσωπο το οποίο το βράδυ του φόνου μίλησε με τον καθ ομολογίαν δράστη.

Κατέθεσα αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία βρίσκονται μέσα στις άρσεις απορρήτου θαμμένα και ζήτησα να έρθει ο συγκεκριμένος παράγοντας της τότε κυβέρνησης εδώ στο δικαστήριο να εξεταστούμε κατ’  αντιπαράσταση.

Να διερευνηθεί επιτέλους τι έχει συμβεί. Να διαλευκανθεί η αλήθεια.

Αυτό ζητώ γιατί είναι αδύνατο να διώκονται αθώοι άνθρωποι, να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι. Δεν είναι δυνατόν να οδηγούνται στις φυλακές άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν κάνει κανένα έγκλημα και τέτοια στοιχεία συγκλονιστικά και συνταρακτικά να μείνουν στο σκοτάδι.

Το νομικό πρόσωπο το οποίο φαίνεται στις συγκεκριμένες άρσης απορρήτου είναι γενική γραμματεία συντονισμού κυβερνητικού έργου Βασιλίσσης Σοφίας 15.

Μιλούσε με ένα φυσικό πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο, το οποίο είχε επικοινωνία με τον κάθε ομολογίαν δράστη το βράδυ του φόνου.

Όλα τα υπόλοιπα τα κατέθεσα στο δικαστήριο και υπάρχουν στη δικογραφία.

Το άτομο το οποίο μιλούσε δεν γνωρίζω που ανήκε δεν γνωρίζω ποιος είναι.

Πρέπει το δικαστήριο να τους καλέσει όλους αυτούς αυτούς εδώ.

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι έλεγαν για αυτό ζήτησα να κληθούν εδώ και να δούμε τι συμβαίνει.

Αυτό το πρόσωπο το οποίο συνομιλούσε με τον καθ’ ομολογίαν δράστη είχε επικοινωνία μέχρι και μία ημέρα πριν με το δεξί χέρι του τότε πρωθυπουργού, με τον εξ απορρήτων του. 

Και αυτά αποτυπώνονται όπως σας τα  είπα στη δικογραφία επομένως το δικαστήριο πρέπει να αφήσει στην άκρη οποιαδήποτε προκατάληψη και με βάση τους κανόνες του δίκαιου να διαλευκάνει αυτή την υπόθεση.

 Δεν είναι δυνατόν σε μία υπόθεση όπου είχαμε καταγεγραμμένες κυβερνητικές παρεμβάσεις. Δεν το λέω εγώ,  η Εισαγγελία των Πρωτοδικών έστειλε έγγραφο στη βουλή και ζητούσε να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες του Σαμαρά για τις παρεμβάσεις που έκανε στην υπόθεση του εισαγγελέα Ντογιάκου».

Ο Η. Κασιδιάρης πρόσθεσε:
«Εδώ έχουμε κάτι άλλο.
Έχουμε κάποια στοιχεία τα οποία βρίσκονται θαμμένα κάτω από ένα τεράστιο όγκο υλικού μεσα στη δικογραφία. Είναι όμως επίσημα στοιχεία από τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου. Να κληθούν όλοι εδώ να εξεταστούμε κατά αντιπαράσταση να διερευνήσουμε την αλήθεια.
Σε ερώτηση  γιατί δεν τα κατέθεσε νωρίτερα απάντησε ότι τώρα τα βρήκε αν τα είχε νωρίτερα θα ήμουν στα κάγκελα από πολύ νωρίτερα.
«Αν τα είχα νωρίτερα θα ήμουν στα κάγκελα από πολύ νωρίτερα. Το μόνο που ζητάω είναι η διερεύνηση της υπόθεσης».

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙ 

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Βαρτζόπουλος, απάντησε στα όσα του καταλογίζει ο Η. Κασιδιάρης, κάνοντας λόγο  για «επιθανάτιο ρόγχος καταδικασμένων ναζί εγκληματιών».  

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρτζόπουλος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Σχετικά με τις αθλιότητες Κασιδιάρη: Απίστευτη αστειότητα, απύθμενη γελοιότητα. Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί εγκληματιών.
Φυσικά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, ουδέποτε είχα οιαδήποτε σχέση με οτιδήποτε σχετικό.

Ο βίος και η πολιτεία μου είναι γνωστά».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top