Κορωνοϊός: Έκκληση Κικίλια για εφαρμογή των μέτρων

«Ύστατη λύση ένα νέο lockdown»

«Ύστατη λύση» χαρακτήρισε ο Βασίλης Κικίλιας το ενδεχόμενο επιβολής ενός νέου lockdown.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, θα πρέπει να αναλογιστούμε τις οικονομικές συνέπειες και τις ανάγκες της κοινωνίας.

«Τον πρώτο λόγο για επιβολή νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού έχουν οι ειδικοί επιστήμονες με τους οποίους συνεργάζεται η κυβέρνηση και λαμβάνει τις αποφάσεις, μετά τις εισηγήσεις τους», είπε ο κ. Κικίλιας.

Κικίλιας: Ακραίο σενάριο ένα νέο lockdown

Ο ίδιος, απηύθυνε έκκληση για την εφαρμογή των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, πριν φτάσουμε στο σημείο να επιβάλλουμε νέα.

Όπως τόνισε, ότι τα κρούσματα στην Αττική δείχνουν να σταθεροποιούνται κι αυτό δείχνει ότι τα μέτρα φέρουν αποτελέσματα, αλλά αντίθετα υπάρχει έξαρση σε άλλες περιοχές της χώρας.

Εξετάζει κλείσιμο των καταστημάτων στη 01.00 η κυβέρνηση

Αναφορικά με την πιθανότητα επιβολής γενικευμένης χρήσης της μάσκας, είπε πως είναι ένα μέτρο, που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και τα πάντα θα κριθούν από τις εισηγήσεις των ειδικών.

Απαντώντας στο ερώτημα πότε θα χτυπήσει… καμπανάκι για τις ΜΕΘ, είπε ότι συνεχώς προστίθενται νέες ΜΕΘ στο σύστημα και την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα παραδοθούν 50 νέες από τον πρωθυπουργό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top