Τσίπρας για Χρυσή Αυγή: Απόφαση που θα μείνει στην ιστορία

ΣΥΡΙΖΑ: Μέρα νίκης για τη Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ Κουμουνδούρου

«Μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας» χαρακτηρίζει τη σημερινή ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν ήταν ποτέ αθώοι. Το γνώριζαν, το γνωρίζαμε. Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη το επιβεβαίωσε με μια απόφαση που θα μείνει στην ιστορία. Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Μέρα δικαίωσης και υπερηφάνειας», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με ανάρτηση του στο facebook.

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι «όλοι μας οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που δεν έσκυψαν, και αγωνίστηκαν για να φτάσουμε εδώ.Στους μάρτυρες κατηγορίας, στους συνηγόρους και σε κάθε πολίτη που ένωσε το βηματισμό του με το αντιφασιστικό κίνημα».

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το χρωστάμε στη Μάγδα Φύσσα. Για τον επίμονο και μοναχικό της αγώνα, εφτά χρόνια τώρα. Για τον Παύλο της, αλλά και για τα παιδιά όλων μας. Για να μπορούνε να ζήσουν σε αυτή τη χώρα, χωρίς τη βία και το δηλητήριο του φασισμού», καταλήγει.

Δεν ήταν ποτέ αθώοι. Το γνώριζαν, το γνωρίζαμε. Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη το επιβεβαίωσε με μια απόφαση...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Μέρα νίκης για τη Δημοκρατία

Για ιστορική μέρα, που περνάει στην ιστορία της χώρας ως μία ημέρα νίκης για το Κράτος Δικαίου, τη Δικαιοσύνη και την ίδια τη Δημοκρατία, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

«Χαιρετίζουμε την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Χαιρετίζουμε, ακόμα, τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να φωνάξουν υπέρ της νίκης της Δημοκρατίας. Το πλατύ δημοκρατικό ρεύμα που σχηματίστηκε σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τους χιλιάδες ακόμα πολίτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν, αποτελεί τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Προπηλάκισαν τον Αλέξη Τσίπρα

«Πλέον είναι ευθύνη όλων να μην επιτραπεί ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top