Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Σωτήρης Τσιόδρας; 

Η αποκάλυψη του Star για τις δύο διαφωνίες: Σχολεία και Μέσα Μεταφοράς  

Στο παράδοξο της «εξαφάνισης» του επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Επιστρέφει στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο Σωτήρης Τσιόδρας

«Την 1η Σεπτεμβρίου έγινε η τελευταία guest εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε» τόνισε  η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star. 

Όπως ανέφερε η επίσημη εξήγηση από την κυβέρνηση είναι πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ότι σήμερα το πρωί ήταν στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικιλια και μετά πήγε στο Άγιο Όρος και πως σε κάθε περίπτωση είναι ενεργός στα καθήκοντά του.  

Κορωνοϊός: Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται 85χρονος μοναχός από το Άγιο Όρος

«Αλήθεια είναι αυτά αλλά όχι όλη η αλήθεια. Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του.  Η πρώτη ήταν  για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών,  για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο.  Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα  στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%» αποκάλυψε η Κ. Μακρή, η οποία τέλος σχολίασε:  

Σοβάρεψαν τα πράγματα: Επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιόδρας

«Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης.   

Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο,  που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».  

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top