Μουτζούρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρησμού από κυκλώματα ΜΚΟ ή πράκτορες!

Κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει μέτρα o Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο σκόπιμου εμπρησμού του hot spot στη Μόρια, από κυκλώματα ύποπτων ΜΚΟ ή ξένους πράκτορες (με στόχο την αποσταθεροποίηση της νησιωτικής χώρας), ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!  

Μηταράκης: Από αιτούντες άσυλο ξεκίνησε η πυρκαγιά στη Μόρια 

«Πληροφορίες λαμβάνουμε συνεχώς και συγκλίνoυν σε αυτό»  απάντησε σε σχετική ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα, ο κ. Μουτζούρης, ο οποίος επισήμανε ότι «τα νησιά μας βρίσκονται στο στόχαστρο της Τουρκίας», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει μέτρα.  

 Θεοδωρικάκος για Μόρια: Δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική ασφάλεια

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα. Δε θέλουμε άλλες επισκέψεις υπουργών αλλά μέτρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο  Περιφερειάρχης, ο οποίος δήλωσε επίσης  ότι «πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού». 

Νέα φωτιά στη Μόρια: Καίγονται σκηνές - Tρέχουν να σωθούν οικογένειες

Ο κ, Μουτζούρης εξέφρασε και την ανησυχία του ότι ο αριθμός όσων αιτούντων άσυλο διέμεναν στο hot spot στη  Μόρια και είναι θετικοί στο κορωνοϊό δεν ανέρχεται στον αριθμό των  35 μόνο, αλλά είναι σαφώς μεγαλύτερος.  «Όλοι αυτοί είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν μεταδώσει τον ιό και σε παρακαθήμενους μετανάστες» υποστήριξε.  

«Ο πληθυσμός ανησυχεί. Δεν πάει άλλο» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top