Ο Γεωργιάδης απάντησε στο «χιούμορ» Κρέτσου που μπήκε σε καραντίνα

«Είμαι πολύ καλά, θα κάνω τεστ την Παρασκευή το απόγευμα»

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την καραντίνα, στην οποία μπήκε λόγω επαφής με επιχειρηματία που νοσούσε.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό; Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός», εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι.

Ο επιχειρηματίας που «έβαλε» σε καραντίνα τους τρεις υπουργούς

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ την Παρασκευή το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά», είπε, επισημαίνοντας πως πρέπει όλο να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Λευτέρη Κρέτσου για τον ίδιο.

Ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγραψε «είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top