Κορωνοϊός: Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών για να γίνει απολύμανση

Σε καραντίνα τρεις υπουργοί μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Εκκένωση του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ώστε να απολυμανθούν οι χώροι του, ύστερα από τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού σε επενδυτή που επισκέφτηκε χθες τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Παπαθανάση.

Ύστερα από εντολή της υπηρεσιακής γραμματέως οι υπάλληλοι του υπουργείου αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την Δευτέρα, τηρώντας το πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε ότι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, θα βρίσκονται από σήμερα σε καραντίνα καθώς συναντήθηκαν χθες με τον επενδυτή που διεγνώσθη με κορωνοϊό.

Σε καραντίνα τρεις υπουργοί της κυβέρνησης – Ήρθαν σε επαφή με κρούσμα
 

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Αργότερα, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακωτάκης ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι και ο ίδιος μπαίνει σε καραντίνα, καθώς συναντήθηκε με τον επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top