Γιατί η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση κατά του Βαξεβάνη και του Καρανίκα

«Αν η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό…»

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τουρκική προκλητικότητα

Σκληρή ανακοίνωση κατά της εφημερίδας Documento και του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Αφορμή υπήρξαν δημοσιεύματα, που υποστήριζαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε το διάγγελμα για την τουρκική προκλητικότητα χωρίς να είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπονοώντας ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία για να φανεί ότι είναι στο γραφείο του.

Κορωνοϊός: Το μήνυμα Μητσοτάκη – Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό

«Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να λέμε τα αυταπόδεικτα επειδή κάποιοι επιμένουν στις φαντασιώσεις τους. Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός χθες συνάντησε τον ΥΠΟΙΚ και τον ΥΠΕΘΑ στο Μαξίμου, όπου κατέγραψε το μήνυμα για την τουρκική προκλητικότητα. Έλεος. Δείξτε επιτέλους λίγη σοβαρότητα!», έγραψε στο twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Αριστοτελία Πελώνη.

Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με Δένδια, Παναγιωτόπουλο και Φλώρο

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Την ώρα της εθνικής κρίσης, το «Documento» και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, Καρανίκας, μαζί με κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης ότι δήθεν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι κάπου κρυμμένος. Αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top