ΝΔ για Μάτι: «Απόδοση δικαιοσύνης ώστε να αναπαυθούν οι 102 ψυχές»

Με αφορμή τα δύο χρόνια από τη φονική πυρκαγιά

Ξύλινος σταυρός στο Μάτι

Με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ανακοίνωση εξέδωσε το κυβερνών κόμμα. Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι «συγκλονιστικές αποκαλύψεις εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας» και ότι «η απόδοση δικαιοσύνης είναι βασική προϋπόθεση ώστε οι 102 ψυχές να αναπαυθούν».

Φωτιά στο Μάτι: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του μνημείου των 102 θυμάτων

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που 102 ψυχές έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι. Έπειτα από δύο χρόνια, συγκλονιστικές αποκαλύψεις εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας. Η απόδοση δικαιοσύνης είναι βασική προϋπόθεση ώστε οι 102 ψυχές να αναπαυθούν.

Δύο χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι - Τι συμβαίνει σήμερα

Τον τελευταίο χρόνο η Κυβέρνηση έκανε πολλά για το Μάτι και για την ενίσχυση και αναδιοργάνωση της αντιπυρικής προστασίας.

Ωστόσο μένουν πολλά ακόμα να γίνουν προκειμένου να γυρίσει οριστικά σελίδα το Μάτι και για να μην ξαναζήσουμε παρόμοια τραγωδία. Με σχέδιο και πολλή δουλειά Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνία των πολιτών θα το κάνουμε πράξη».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top