Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης «πουλάει» ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη

Επικοινώνησε και με τη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο 

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό από τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με το προεδρείο ομοσπονδιών εργαζομένων του τουρισμού και του επισιτισμού.

Τσίπρας: Αν θέλουν νέο βρώμικο ’89,  εδώ είμαι!    

«Ο κ. Μητσοτάκης «πουλάει» ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη την ίδια στιγμή που ο τουρισμός μπαίνει σε ένα πολύ βαθύ σκοτάδι και οι εργαζόμενοι στον κλάδο βιώνουν μέρες αντίστοιχες με αυτές των πιο σκληρών μνημονιακών χρόνων», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε σήμερα και με τη μητέρα και τη γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, που είχε λιποθυμήσει, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να τους πω αυτό που θέλω να μοιραστώ με κάθε εργαζόμενο αυτές τις δύσκολες ώρες. Πως δεν είναι μόνες τους. Πως δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, προσθέτει, «η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top